Levend Minecraft Spel bij Scouting Tymen de Sayer Laat je uitdagen!

Ben jij tussen de 7-11 jaar oud? Gek op games, buitenspelen en hou jij wel van wat uitdaging? Kom dan gezellig langs en doe mee met het levend Minecraft Spel op zaterdagmiddag bij Scouting Tymen de Sayer in Blaricum.

Zo laten we zien dat Scouting meer is dan knopen leggen en lopen met een kompas in het bos. Het gaat vooral om samen buiten spelen, avonturen beleven en gave activiteiten ondernemen. Elk weekend doen we weer wat anders: o.a survivallen, GPS-tochten, mobile games, digi-hikes, zwemmen, klimmen, kamperen, zelf koken, kampvuur maken, creatieve opdrachten, touwbruggen maken en nog veel meer. En zaterdag 20 januari dus een heus levend Minecraft spel!

Tijd: van 14.15 tot 16.15 uur. Locatie: het clubhuis en terrein van Scouting Tymen de Sayer, hoek Meentzoom/Schapendrift te Blaricum.

 

Voor meer informatie surf je naar onze website www.scoutingblaricum.nl of Facebook-pagina www.facebook.com/ScoutingBlaricum

Related posts