SOULGOSPELKOOR

Er zijn heel veel mooie koren in Gooi & Eemland, voor klassieke muziek, musical, shanti, pop en a cappella, maar soul & gospel horen we niet vaak. Dat zal in 2018 anders worden met Soulgospelkoor, een zangkoor in oprichting o.l.v. dirigent en arrangeur Paul Grob. Soul evergreens, gospels en spirituals van Aretha Franklin, Bill Withers, Dusty Springfield, The Sweet Inspirations, Manhattan Transfer, Stevie Wonder, The Staple Singers, John Hiatt, Marvin Gaye, Chi Coltrane en meer zullen in koor arrangementen worden gezongen, o.a. Lean On Me, Sweet Inspiration, I Say A little Prayer, Have A Little Faith In Me, Chain Of Fools, Wade In The Water.

Maak kennis met Soulgospelkoor op zondag 21 januari,  van 11.00 – 13.00 u, in het Koorhuis in Eemnes, Wakkerendijk 66, (naast de R.K. H. Nicolaaskerk) en zing mee! Meld je per e-mail aan bij dirigent Paul Grob voor een uitnodiging en meer informatie: pmagrob@gmail.com

 

Related posts