Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Ook deze vakantie zijn er weer volop activiteiten in De Hilt te beleven. Je kunt o.a. naar het poppentheater, leuke prijzen winnen bij de voorjaarsbingo en lekker sporten of knutselen. Een aantal van deze activiteiten nu ook zelf voor kinderen vanaf 4 jaar! Lees meer over alle activiteiten in de folder van De Hilt of op onze site www.dehilt.nl

Exposities
Tot 6 maart exposeert Henk Storm zijn schilderwerken in de expositieruimte van De Hilt.
Henk Storm: “Hou je van schilderijen die sfeer geven en met een losse toets zijn geschilderd, dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje aan De Hilt in Eemnes te brengen.

Een overzicht van de schilderijen en prijzen is in De Hilt verkrijgbaar. Meer informatie:
www.atelierstorm.nl of via 06-51693004.

Zaterdag 17 februari
Gooi- en Eemland Bowlstoernooi
Op zaterdag 17 februari organiseert IBC ‘t Gooi voor de 21ste keer het Gooi en Eemlandtoernooi voor Pairs in Sporthal de Hilt te Eemnes.
Bezoekers zijn van harte welkom tijdens het toernooi. Bent u geïnteresseerd in de sport bowls? Kom dan eens langs op een vrijdag tussen 10.30 en 13.30 uur.

Darten of biljarten in De Hilt

Vindt je het leuk zo nu en dan een pijltje te gooien of een balletje te stoten? In De Hilt is hiervoor prima gelegenheid! Ons biljart staat in onze foyer, maar toch wat afgescheiden zodat je rustig kunt biljarten. Ook de darten hebben wij in dezelfde hoek ruimte gecreëerd. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs om te kijken naar de mogelijkheden en de sfeer te proeven.

Related posts