Badminton Invitatie Toernooi in De Hilt Eemnes op zondag 18 feb. 2018.

Zondag 18 februari houdt Badminton Club Inside ’82 een invitatie toernooi in De Hilt van 11 – 16 u. De bedoeling is dat de leden hun familie, vrienden of kennissen kennis laten maken met badminton.

 

Zoals bekend is badminton vereniging Eemnes samen een jaar geleden samen gegaan met BC Inside’82. Om meer bekendheid te geven aan deze prachtige sport wil de club zoveel mogelijk niet leden kennis laten maken met badminton.

 

Zowel de jeugd als senior leden wordt gevraagd om zich op te geven. Bijvoorbeeld met vader, moeder, kind, oma, beste vriend, neef, buurvrouw, zwager, tante, collega, klasgenoot, kortom, met wie ze maar willen.

Gezellig wordt het zeker en de deelname is gratis!

De badmintonners spelen op woensdagavond van 19.30 – 22.30 u in De Hilt, dinsdagochtend van 9 – 11 en dinsdagavond van 20 -22 u in De Trits en op vrijdagavond van 20 – 23 u in De Geeren.

De jeugd is natuurlijk ook welkom.

Voor hen is er begeleid spelen met begeleiding op vrijdag van 17 – 18 u voor kinderen van 6 – 12 jaar en vanaf 18 – 20 u voor oudere jeugd eveneens met begeleiding en training. Competitietraining voor de jeugd is op dinsdagavond van 18.30 – 20 u in De Trits

Heb je interesse in deelname, meld je dan aan bij een van onderstaande contactpersonen:

Martin Majoor (mail: martinmajoor@hotmail.com), Jolanda Kampert (mail: jolanda_kampert@hotmail.com) of Henk van der Molen (mail: (henkvandemolen@kpnmail.nl) of op de speeldagen..

Wil je op de speeldagen komen kennis maken met badminton, kan dat altijd geheel vrijblijvend. Kijk voor verdere info op www.bcinside82.nl.

Related posts