Carnaval 2018 vier je samen met de Sliertjes

Het is weer bijna zover, Carnaval! Dé Carnavalsvereniging van het Gooi heeft weer een fantastisch programma in elkaar gedraaid. Graag zien we ook jou op één van onze feesten. Onderstaand tref je onze agenda:
10 februari Kinder Carnaval @ Grand Café Eemland
Alle Eemnesser kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud laten we kennis maken met het leukste feest van het jaar:

Carnaval. Voor entertainment hebben we een stel geweldige artiesten weten te boeken die de kinderen gedurende de middag gaan vermaken. Ook is er limonade, snoep en nog heel veel meer! Prins Joost en zijn Raad van Elf geven als vanzelf ook acte de présence om het feest nog meer op gang te helpen met onder andere een polonaise die zijn weerga niet kent. Graag verwelkomen we jou met al je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buurjongetjes, buurmeisjes, vriendjes en vriendinnetjes enz. in Grand Café Eemland. De deuren gaan 13.45 uur open waarna het om 14.00 uur echt gaat beginnen! Om 15.30 uur is het feest weer ten einde en kan je papa, mama, opa of oma je weer ophalen. Natuurlijk krijg je een leuke verrassing mee naar huis. Oja, als kers op de slagroom zijn er ook nog hele mooie prijzen te winnen voor degene die het best is verkleed én wie de mooiste kleurplaat (meenemen dus!) heeft gemaakt. De toegang is overigens € 3,50.

10 februari Groot Carnaval – Los in het Sprookjesbos! @ Grand Café Eemland
Het moment suprême van het hele Carnavalsweekend, dit keer uniek met sprookjesachtige tinten: Groot Carnaval!  Heerlijke muziek, beregezellige mensen en natuurlijk enige alcoholische  versnaperingen zijn dé ingrediënten om deze avond een avond te laten worden die menigeen zich nog lang zal heugen. Kom verkleed en hos mee met de Sliertjes! 10 februari vanaf 21.00 uur laten wij Restaurant Eemland omsmelten tot een waar sprookjesbos! Slechts € 10,- kost een kaartje, dat trouwens verkrijgbaar is bij een van de Raadsleden of bij Eemland.

11 februari Kleintje Carnaval @ Café Staal
Kleintje Carnaval is inmiddels een begrip in Eemnes. Superlatieven voor deze feestmiddag komen tekort. Zondag 11 februari is het weer zover! Vanaf 18.00 uur zal Peter Staal de deuren van zijn gelijknamige café openen. De amusementswaarde ligt hoog. Er is dan ook wederom een zangertje gecharterd die je in hogere sferen zal brengen. Eveneens zal het bier weer rijkelijk vloeien. Hoe dan ook zal het feest wel weer eindigen in een bacchanaal. De toegang is bovendien gratis!

12 februari Bus naar Tilburg
Traditiegetrouw sluiten we ons weekend af met een trip naar het echte Carnaval in het Zuiden. Dit keer alleen niet naar het vertrouwde Breda, maar zo’n 30 kilometer verderop, naar Tilburg! We gaan dit avontuur natuurlijk niet alleen aan, maar samen met onze leden. Een ticket voor de bus is € 20,-. Meld je aan bij een van ons.
Nog geen lid? Word dan lid!
Kijk voor nog meer informatie op onze website: www.desliertjes.nl
Like ons ook op Facebook!
Facebook.com/desliertjes.

Related posts