HeHa Slaapcomfort zeer tevreden over eerste jaar in Loods A27

HeHa Slaapcomfort richt zich op de verkoop van boxsprings, matrassen, beddengoed en bedden op maat. Het bedrijf zit nu ruim een jaar in een sfeervolle showroom in interieurwinkel Loods A27 aan de Bramenberg 4 in Eemnes.

,,Het eerste jaar is ver boven verwachting verlopen. We zijn bijzonder tevreden en zijn zeer dankbaar dat de klanten ons het vertrouwen hebben gegeven’’ vertelt Jan Hartog enthousiast. ,,In maatwerk ligt onze kracht.’’ Als klanten speciale wensen hebben, zijn ze bij HeHa Slaapcomfort aan het juiste adres. ,,Iedere slaper is anders en wij kijken graag hoe we hen hierin tegemoet kunnen komen.”

Ruime keuze

De slaapspeciaalzaak biedt een ruime keuze in boxsprings, matrassen en bedbodems van diverse merken welke allemaal op de website te vinden zijn. Uiteraard met bijpassend beddengoed en sinds kort ook het wat exclusiever badtextiel. Maar ook voor vrijblijvende informatie over alles wat met slapen heeft te maken, praat Jan Hartog je graag even bij.

HeHa Slaapcomfort onderscheidt zich onder andere door de kwaliteit van de producten. Daarnaast biedt het bedrijf een uitstekende service. Jan: ,,Alles wordt bovendien door onszelf gratis afgeleverd en gemonteerd bij de klant thuis.’’

Mede dankzij de samenwerking met meubelstoffeerderij HeHa Meubelen is herstel of herstoffering van uw oude bed ook geen enkel probleem.

Plannen

Jan Hartog zit vol plannen voor de toekomst. ,,We hebben een nieuwe website en gaan binnenkort uitbreiden. Zo wordt de entree van Loods A27 verfraaid en breiden wij qua oppervlakte uit, zodat we weer een nieuw merk kunnen introduceren. Verder kunnen we dan ook wat meer voorraad creëren voor de snelle verkoop. De verwachting is dat ons verkoopoppervlak zal verdubbelen. We verkopen inmiddels ook al producten van Norma. In deze regio zijn wij een van de weinige dealers van dit grote, bekende en oerdegelijke Nederlandse merk.’’  Norma, opgericht in 1884, is de oudste beddenfaberiek van Nederland. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij het bedrijf.

6 dagen

Doordat het eerste jaar boven verwachting is verlopen, heeft Jan Hartog besloten vanaf 1 januari 2018 zes dagen per week open te gaan. ,,Daarvoor waren we alleen maandagmiddag, vrijdag en zaterdag open”. Nu kunnen klanten de hele week in de winkel terecht. Om de klant de aandacht te kunnen geven die ze verdient, werken de heren op dinsdag en buiten de openingstijden ook op afspraak.

Related posts