Lunchconcert donderdag 22 februari 2018

Let op: Het Concert is voor één keer in het Koorhuys Wakkerendijk 66 (naast RK kerk) te Eemnes

Robert Cekov, viool en Wouter Harbers, piano

De ambitieuze Zeister pianist Wouter Harbers en de virtuose violist Robert Cekov nemen u dit concert graag mee op een muzikale wereldreis met een mix van klassieke en populaire werken van Bach, Chopin, Liszt,  Brahms, Debussy, Ravel, Rachmaninov

De pianist vertelt interessante en ludieke anekdotes rondom de geprogrammeerde muziek. Harbers zal na afloop ook zijn spiksplinternieuwe Chopinalbum voor geinteresseerden signeren.

Het concert begint om 12:30 en u kunt vanaf 12 u terecht om een broodje en koffie te nuttigen, dit is inbegrepen in de toegangsprijs van 10 euro. Reserveren is niet nodig, maar kan op nr 035-5380827 of www.scarbomusica.nl   Wees hartelijk welkom! Meer info over Wouter Harbers op www.wouterharbers.nl

Related posts