Wicogroep

Persoonlijk advies naar financiële vrijheid

Sinds augustus vorig jaar is de Wicogroep in Eemnes neergestreken. De Wicogroep verzorgt voor zowel particulieren als ondernemers een complete ondersteuning op financieel en administratief gebied. Hierbij moet men denken aan (loon)administratie, belastingaangifte, hypotheekaanvragen, verzekeringen, financieringen, maar ook assistentie bij het oprichten van een eenmanszaak, VOF of een BV. Kortom samen gevat: alles is ondergebracht onder één dak en voor inwoners van Eemnes is het handig dat dat dak is gevestigd aan de Wakkerendijk 4a, dus dichterbij kan het niet.

De Wicogroep telt vier ervaren adviseurs, te weten mevrouw Ilona Visser en de haren Cor van den Bosch, Joop Bos en Siegfried Loodema, die elk met hun meerjarige ervaring en specialistische kennis garant staan voor een complete en uitgebalanceerde advisering.

“We zijn erg blij met ons nieuwe kantoor in Eemnes. Het is een mooie locatie en Eemnes is natuurlijk heel centraal gelegen en voor al onze klanten uit de wijde omgeving prima bereikbaar. We voelen ons hier erg thuis. Daarom willen wij graag iets betekenen voor de inwoners van Eemnes. De aangifte voor de inkomstenbelasting staat weer voor ieders deur en daar zien heel veel particulieren vaak erg tegenop. De belastingdienst meldt vaak dat men de voorlopige aangifte op basis van de bij hen bekende informatie al gedeeltelijk heeft ingevuld. Dat klinkt natuurlijk heel prettig, maar er kan best wat aan die informatie schorten en dat kan betekenen dat men teveel belasting betaald of te weinig terug ontvangt. De Wicogroep biedt daarom alle particulieren in Eemnes aan om gratis een check uit te voeren en te bekijken of er bijvoorbeeld geen aftrekposten vergeten zijn. Hiervoor is slechts het maken van een afspraak nodig en dan kijk ik of één van mijn collega’s gratis en geheel vrijblijvend naar de aangifte”, zegt Cor van den Bosch. “Voor degenen met een eigen huis adviseren wij ook met betrekking tot de hypotheek. Wij constateren bijvoorbeeld dat veel mensen met een hypotheek, die over een bepaalde tijd afloopt, zich niet realiseren dat ze, indien bijvoorbeeld op leeftijd, die niet altijd kunnen verlengen omdat de banken het inkomen ( AOW en pensioen) hiervoor te laag beschouwen. Is het niet mogelijk de resterende hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk af te lossen dan wordt men eigenlijk tot verkoop van de eigen woning gedwongen. Het tijdig signaleren van deze situatie en hiervoor maatregelen treffen, is dus van het grootste belang. Wij adviseren u hier graag over”.

Voor wie tegen het zelf invullen van de belastingaangifte opkijkt, is er dus in Eemnes nu een mooie gelegenheid om geheel gratis hulp te vragen. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kan men bellen naar 035-6981974 en dan hoort u meteen welke gegevens u mee moet nemen.

Related posts