43e Eemnesser Polderloop op 8 april a.s.

De KPJ-Eemnes organiseert op zondag 8 april a.s. voor de 43e keer de Eemnesser Polderloop, een loopfestijn voor alle leeftijden! Tussen 12.00 en 12.45 uur kan men zich inschrijven op De Deel, Wakkerendijk 162. Het startschot zal klinken om 13.00 uur aan het begin van de Jonge Jaapeweg in de polder.

Organisatie

Hardlopers kunnen kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km en 15 km. De drie snelsten op elke afstand ontvangen een fraaie beker, zowel bij de dames als bij de heren. Ook de jongste loper krijgt een beker! Voor de winnaars op de 15 km zijn er wisseltrofeeën. Kinderen t/m 12 jaar kunnen alleen meedoen aan de 5 km. Ook bij de meisjes en jongens is er een beker voor de drie snelsten.  Naast de prestatieloop is er een recreatieloop over 5 km voor iedereen, die van de mooie Eemnesser polder wil genieten!

De Polderloop wordt gesponsord door: De Kaasschuur, Schoenenboerderij Beukeboom, Eemoptiek, Primera Eemnes, Happy Food, Bloemerij Rosas Saskia Hagen, Jeroen Arends Tuinen, Pyxis Accountants, Deuren Service Eemnes, Café Staal, RABO, Drukkerij Image Team Eemnes  en Zalenverhuur De Deel.

Geld voor Friersdale

De opbrengst van deze Polderloop gaat naar het Zuid-Afrikaanse Friersdale, waar pater Van Wegen vele jaren  werkzaam was. Naast het inschrijfgeld gaat ook en deel van de baropbrengst van De Deel naar Friersdale. Wie niet meeloopt, kan dus ook iets voor het goede doel doen door de lopers aan te moedigen en een drankje op De Deel te gebruiken.  Het geld dat deze Polderloop opbrengt , zal  gebruikt worden  voor de aanschaf van een waterpomp en zonnepanelen in Friersdale..

Inschrijfgeld

Voor het inschrijven moet iedereen zich melden op De Deel. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €5,- en iedereen, die ouder is betaalt €8,-. De prijsuitreiking zal om 15.00 uur plaatsvinden op De Deel. Iedereen is daar van harte welkom!

Nadere informatie  is te vinden op de website www.eemnesserpolderloop.nl

Related posts