BOERENMARKT op Paaszaterdag 31 maart 2018

De laatste zaterdag van de maand is het weer BOERenMARKT zaterdag.

Deze valt precies voor de, hopelijk lente  Paasdagen en daarom zullen de standhouders extra uitpakken met hun pure, biologische en (h) eerlijke producten.

Hiermee kunt u zichzelf en anderen verwennen met een mooi ontbijt, brunch of diner.

We denken natuurlijk dan aan lekkere croissants en andere broodjes van PAINPADOUR, de mooiste kazen en eieren en zuivel van BIO-SMAAK, chocolade-eitjes in veel heerlijke smaken van LOVE IN A BOX,  de biologische scharrelslager MICHEL WELLING heeft speciaal voor de Paasdagen mooi vlees meegenomen, evenals de jager uit de polder die gerookte ganzenborst gaat roken.

Een lekker stuk zalm hoort er ook bij en kunt u kopen bij ZALMROKERIJ SNEL-KOELEWIJN en natuurlijk bakt BABETTE’S BAKSELS de lekkerste taarten en gebakjes.

Ook SUZAN zal mooi fruit en groenten bij zich hebben en ook zullen de vele verschillende biologische sappen niet ontbreken, deze mogen ook allemaal geproefd worden.  Een flesje wijn mag ook niet ontbreken natuurlijk.

Voor de salades gebruik je de mooie olijfolies van Chile olijfolie, allemaal afkomstig uit kleinschalige boomgaards. Ook zijn er natuurlijk jammetjes en niet te vergeten heerlijke zelfgemaakte lente quiches.

Verder is de Atelier-winkel open en zijn daar Paasstukken te koop en veel andere accessoires om uw huis en tuin helemaal gezellig te maken. De kinderen mogen weer Paaseieren gaan zoeken in de oude boomgaard, altijd weer een FEEST.

En dan zijn er nog kramen met serviesgoed, sieraden, sjaals, tassen en andere zelfgemaakte leuke hebbedingen.

Bij de koffie en thee is er weer oma’s appeltaart die misschien wel op het terras buiten kan worden genuttigd.

De mooie Gasconne koeien staan nog op stal en vinden een bezoekje erg leuk, evenals de vele paarden die wel een aai over hun neus willen.

Kortom hartelijk welkom op onze BOERenMARKT bij de Blommenhoeve op Meentweg 37 in Eemnes.

Deze wil je toch niet missen!

Related posts