Deo et Arti speelt “Zonderland”

Toneelvereniging Deo et Arti speelt het doldwaze, vrolijke en kleurrijke familiesprookje Zonderland”. Geschreven door Robbert Jan Proos en geregisseerd door Angelique Scherpenzeel. Kom kijken en laat je verrassen door dit leuke en muzikale familiestuk, waarin behalve de harlekijn en keizerin, ook een monster,  godin, orakel en anderen een rol spelen.

Vergeet Wonderland want hier is …….Zonderland! Een keizerrijk waar Margabulta de eerste met de scepter zwaait of slaat en waar geflipte orakels, dansende godinnen en gruwelijke monsters ervoor zorgen dat geen dag echt saai is.

Harle de Kino, de hofnar van Margabulta, krijgt bezoek van de geest Barbara van Bastogne, die hem vertelt dat hij op zoek moet gaan naar het vergeten koningskind. Hij heeft recht op de troon maar er zijn anderen die de macht over willen nemen. Voorzien van opdrachten en raadsels gaat Harle de Kino op reis, hij sluit vriendschappen en maakt waanzinnige dingen mee. Uiteindelijk eindigt zijn zoektocht en vindt de ontknoping plaats tijdens een fantastisch feest. Maar of dat goed afloopt…..? Kom kijken naar dat zonderlinge plekje hier ver vandaan……”Zonderland”

De voorstellingen zijn op: 13, 14, 15, 20, 21 en 22 april 2017

in theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes

Aanvangstijden:      13 en 20 april:                      19.30 uur

14, 15, 21 en 22 april:         14.00 uur

Spelers: Sanne Ruisendaal, Ghislaine Zegers Veeckens, Mischa Zegers Veeckens,

Monique Fakkeldij, Maxime Stoop, Sam Pearce, Niek van Wijk, Maaike Heiwegen, Ingrid van Proosdij,             Elyse Fakkeldij, Anne Heiwegen en Raquel Cardoso Klumm

Kaarten reserveren via www.hasselbak.nl of telefonisch 06-43866771.

Entree: € 6,00

Foto’s repetitie: Paul Smet

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

Related posts