Groep 8 van De Wegwijzer start eigen bedrijf

Groep 8 van de Wegwijzer is afgelopen maandag gestart met een prachtig project.Tijdens dit project gaan de kinderen geld verdienen voor een uitje (ze
willen heel graag naar De Efteling). Daarnaast leren ze hoe je een eigen bedrijf moet starten.
Over de basisprincipes hiervan heeft de klas een gastles gehad van Clarisse van Teeseling (moeder van Bente). Om geld te verdienen gaan ze stroopwafels, rode en blauwe oorbellen en sleutelhangers verkopen. De oorbellen en sleutelhangers zijn met de 3D printer gemaakt.
De stroopwafels hebben een leuk etiket dat ze zelf ontworpen hebben. Doe uw voordeel met de leuke actie: twee pakjes stroopwafels voor e 5,-!

Kraam op school

Op dinsdag 3 april staat de groep met een  kraam op school. Dan kunt u iets kopen en hiermee het initiatief steunen. Het kraampje is open van 8.30 tot 8.45 uur en van 14.30 tot 14.45 uur. Dus kom langs om wat leuks of lekkers te kopen!

Related posts