groepswandeling vierdaagse

Genieten van het ontluikende voorjaar? Loop dan mee met de zesde en laatste groepswandeling van dit seizoen van de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi op zondag 8 april. Ditmaal voert de ruim 22 km lange tocht vanuit Laren over de Wester- en Bussumerheide, door de fraaie stadsparken in Bussum naar de Vesting Naarden. Onderweg wordt twee keer gepauzeerd. De terugweg gaat door de bosrijke landgoederen De Beek en Oud-Bussem en de Blaricummerheide.

Start en finish is de clubkantine van SV Laren aan het Schuilkerkpad in Laren,  waar tussen 8.45 en 9.15 uur ingeschreven kan worden. Om halftien gaat de groep op pad. Er wordt een bijdrage van 3,50 euro (KWBN-leden 2,50) gevraagd voor de koffie met koek onderweg. Honden mogen niet mee.

Intussen zijn de voorbereidingen voor de tiende Gooise vierdaagse, die van 20 tot en met 23 juni 2018 gehouden wordt, in volle gang. Het belooft een spetterend wandelfestijn te worden. Inschrijven kan via info@wandelvierdaagsehetgooi.nl.

 

 

Related posts