IK HOU VAN HOLLAND 2018

MET O.A. HET MEEZINGTEAM

Zaterdag 24 maart 20.00 uur | Grand Café Eemland

Dit jaar wordt de Hollandse Avond groter dan ooit! Niemand minder dan het Meezing Team hebben we weten te strikken voor dit volksfeest.

Het Meezing Team maakt hun naam al jaren meer dan waar! Marvin & Stefan zorgen ervoor dat je lekker mee kan zingen met de bekendste hits. Als er ook nog eens opblaasbare microfoons in het publiek worden gegooid doet iedereen mee! Zelfs als je de tekst even niet meer weet, want op de beeldschermen rolt de tekst gewoon mee.

Met een ruim assortiment aan gezellige meezingers, zal er gedurende de avond geen mond stilstaan. Interactief is dan ook de beste omschrijving van een avond met het Meezing Team! Het publiek wordt helemaal gek gemaakt en de muren zullen letterlijk uit hun voegen barsten door de kanonnen hits die ze de revue laten passeren.

Tussen de optredens door draait een grandioze DJ lekker door om de vaart er in te houden. De állerbeste muziek van eigen bodem. Als vanzelf komen er en passant de meest heerlijke Hollandse hapjes langs zodat je niet op een houtje hoeft te bijten. Kortom, het belooft een TOPSHOW te worden! Deze editie mag je écht niet missen!

Overigens is verkleedgaan een pré. De persoon die het mooist verkleed is à la het thema kan een glorieuze prijs in de wacht slepen. Schroom dus niet je helemaal uit te dossen.

Om 20.00 uur zullen de Sliertjes de deuren opengooien. Kom om tijd, dan ben je niet te laat. Tot dan!

  1. Bij te perse gaan van deze Rotonde zijn er nog welgeteld 48 kaarten beschikbaar. Het overgrote deel is dus al uitverkocht. Nog geen kaart? Haal deze dan stante pede bij een van de Raadsleden of bij Grand Café Eemland! Want het klinkt cliché, maar vol is in dit geval echt vol.

 

Related posts