KPJ klaverjas winnaars.

Voor het 16e seizoen is het KPJ klaverjassen weer georganiseerd in het clubhuis van de KPJ.

De groep klaverjassers(sters) bestaat uit een groep van 44 vaste kaarters en een lijst van 32 invallers. Als iemand van de vaste kaarters niet kan kaarten dan dient men zelf voor vervanging te zorgen. Zo is de organisatie altijd verzekerd van 11 tafels kaarters.

Het seizoen start eind oktober en wordt afgerond met een prijsuitreiking en loterij in maart.
Na tien ronden klaverjassen konden op 16 maart jl. onder het genot van een hapje en een drankje de prijzen weer worden verdeeld.
Kampioen 2017-2018 werd Jan Rigter met een gemiddelde van 5013.9.

Nummer twee was Fiet van Dijk met een gemiddelde van 4889.1 en Bert Hilhorst mocht de derde prijs in ontvangst nemen met een gemiddelde van 4886.0.

De meeste pitten werden gehaald door Theo van Wegen (19) en Jan Rigter ging ook de minste keren nat (48). Niemand  kreeg het voor elkaar om op één avond helemaal geen natje te halen.
De hoogst gekaarte avond was voor Thijmen Post met 6062 en de laagste was voor Pieter Boersen met 3049.
De hoogste boom was voor Joost Kuijer en Maurice de Coo met 2499 en Dirk Hilhorst en Gerard van Valkengoed wisten er in één boom wel 696 bij elkaar te harken.

Het was dit seizoen weer bijzonder gezellig en heel veel dank aan de KPJ  barmedewerkers voor de weer voortreffelijke bediening.

 

Onze sponsors Restaurant Eemland, BP KOOT, De Kaasschuur, Drukkerij Image Team en Jeroen Arends Tuinen willen wij bedanken voor hun bijdrage.

 

Timo en Michel

Related posts