Open Dag Tennisvereniging Eemnes voor de Jeugd

Tennisvereniging Eemnes houdt op zaterdag 24 maart 2018 een Open Tennisdag in combinatie met het Openingstoernooi voor de Junioren.

Junioren van 4 t/m 17 jaar met interesse voor tennis, die eens gratis en geheel vrijblijvend kennis willen maken met tennis, zijn van 15.15 uur tot 16.30 uur van harte welkom op het tennispark aan de Noordersingel 2 te Eemnes.

Op deze dag zorgen wij voor een ontvangst, een rondleiding op de club en kan je deelnemen aan een tennisclinic die onder de leiding van RG Sports staat.(RG Sports verzorgt al geruime tijd de tennislessen bij de TV Eemnes).
Je wordt geacht sportkleding en sportschoenen zelf te regelen, voor tennisrackets en ballen zorgen wij!

TV Eemnes heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan op deze dag. Iedere Junior kan op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. Tennis is een leuke, sociale en gezonde sport, en een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ook mag de jeugd deze middag Paaseieren zoeken!

Meer informatie over het Openingstoernooi vindt u op onze website www.tveemnes.nl. Of stuur een mailtje naar jc.tveemnes@gmail.com om je op te geven.

Tot 24 maart op Tennisvereniging Eemnes!

Related posts