Skûtsje Eemlander zoekt nieuwe bemanningsleden

Nog maar een maand en dan staat de eerste zeilwedstrijd al weer op het programma. Traditioneel vindt de opening van het zeilseizoen plaats in Langweer in Friesland. De voorbereidingen voor het seizoen 2018 zijn dan ook inmiddels weer in volle gang. Om ons team te completeren, zijn we op zoek naar nieuwe bemanningsleden.

Daarom hierbij onze oproep:

Hebt u zelf belangstelling om eens mee te komen zeilen en mogelijk ons team wilt versterken, of misschien kent u mensen in uw omgeving die eens willen proeven aan het varen op een wedstrijd skûtsje? Bel of mail: wij komen graag met u in contact.

NB: Enige zeilervaring is een pre, maar niet noodzakelijk.

De Eemlander ligt nu nog mooi verlicht in de kom aan het Evenemententerrein in Eemnes (t.o. Het Oude Raadhuis). Eind maart gaan we de Eemlander via de Eemnesser Vaart terug jagen naar het pittoreske Eemnesser Sluisje. Daar wordt de Eemlander geschut en varen we via de Eem en het Eemmeer naar Huizen, waar een nieuw roer geplaatst wordt. Wilt u mee als het skûtsje wordt terug gejaagd en geschut, laat ons dat dan zsm weten. Voor de exacte datum, volg onze facebookpagina.

Joop van der Schaaf

Klaproos 34

3755 HX  Eemnes

06-51580036

Joop.vanderschaaf@outlook.com

https://www.facebook.com/eemlander

Related posts