Bowls

Bowls is een sport  die oorspronkelijk uit Engeland komt. Net als bij jeu de boules is het de bedoeling dat je met ballen zo dicht mogelijk bij het witte balletje, de jack, rolt.  Maar bowls is toch net even anders ! Bowls wordt gespeeld op matten in een sporthal.  In Eemnes spelen we in sporthal De Hilt  Hasselaarlaan 1 c,   3775 AV Eemnes.

Wat maakt Bowls zo aantrekkelijk ?

  • In een plezierige sfeer andere mensen ontmoeten  ( 30 personen)
  • Geen topconditie vereist, er worden geen topprestaties verlangd!
  • Het spel is makkelijk te leren
  • Spelregels zijn eenvoudig en duidelijk
  • Deskundige begeleiding is aanwezig
  • Een perfecte besteding van de vrije tijd !

We spelen  bowls op Vrijdag. Van 10.30 – 11.45  en van 12.15 – 13.30 u.

Het is bij ons gewoon gezellig. De sfeer is goed !  We hebben belangstelling voor elkaar en het is voor ons elke vrijdag leuk om elkaar te ontmoeten en  een balletje te rollen. Als je je aangesproken voelt door het bovenstaande, neem dan contact op met de volgende personen :

  1. Nico de Boer , voorzitter, 035- 525 1550,  boer1124@zonnet.nl
  2. Ger Dijkstra, secretaris , 06- 219 303 48, co.dijkstra@ziggo.nl

Related posts