Pax Kinderhulp Eemnes zoekt: Sportief talent

Op 1 juni 2018 zal het startschok klinken voor de 13e IJsselmeerloop voor Pax Kinderhulp Eemnes, ten behoeve van kansarme kinderen in Armenië. Wij zoeken nog een aantal enthousiaste lopers om samen met ons mee te rennen.

In estafettevorm zullen 24 lopers het ‘oude’ IJsselmeer rondrennen. De route gaat linksom, langs Amsterdam/Enkhuizen/Afsluitdijk/Lemmer/Kampen/Harderwijk en vervolgens weer terug in Eemnes. Na deze gezamenlijke inspanning en twee hele gezellige dagen zullen op 2 juni 2018, aan het begin van de avond over de finish komen. Er is dan 390 km afgelegd.

Iedere lopen en de crew eromheen zal zich laten sponsoren voor minimaal €200,- per persoon. Met de opbrengst zal Pax Kinderhulp Eemnes kansarme kinderen uit Armenië een vakantie aanbieden. De kinderen leven in slechte sociale, economische of politieke omstandigheden en zijn tussen de acht en twaalf jaar oud. Door deze kinderen een vakantie aan te bieden geeft Pax Kinderhulp iets waar ze jarenlang op kunnen terugkijken. We laten ze even speciaal zijn. In de praktijk zien we dat zo’n vakantie vaak een stimulans is. De schoolprestaties worden beter. Kinderen willen iets bereiken. Om hen heen is de situatie voor velen uitzichtloos. Tijdens hun vakantie zien ze dat het ook anders kan zijn en dat geeft een ander toekomstperspectief. Daarnaast hopen wij als organisatie dat wij een bijdrage kunnen leveren aan vrede, vrijheid en medemenselijkheid.

Dus lijkt het je leuk om mee te gaan of wil je meer informatie, neem dan contact op via info@paxkinderhulpeemnes.nl of 0624841957.

Related posts