Bestuur Uw mening telt

De nieuwe coalitie van PvdA en DorpsBelang is nog maar een paar weken actief en u als burger merkt het verschil. Uw mening telt en u maakt er graag

gebruik van om deze te laten horen. Maandag 14 mei spraken tijdens een drukbezochte Rondevergadering van de gemeente een tiental bewoners in en gaven hun op- en aanmerkingen over de herinrichting van de Wakkerendijk. DorpsBelang wethouder Erwin van Dalen bedankte alle insprekers en beloofde dat alle suggesties en bezwaren serieus worden meegenomen in de besluitvorming.

Donderdag 17 mei werd bekend dat bijna 1400 inwoners de enquête over het Huis van Eemnes aan de Noordersingel hebben ingevuld. Dit is ruim 55

procent van de 2500 inwoners die de enquête hebben ontvangen. Hiermee overtreft u alle verwachtingen en toont de Eemnesser bevolking aan betrokken te zijn bij grote beslissingen. De uitslag van de enquête is sinds 22 mei bekend en zal op 28 mei tijdens een openbare  gemeenteraadsvergadering worden besproken. U bent uiteraard van harte welkom. Optimistisch stemt ook dat in de raad acht nieuwe raadsleden zitting hebben genomen en er een sfeer hangt om samen te werken. Het coalitieprogramma van PvdA en DorpsBelang is open geschreven. Er is ruimte voor  goede ideeën van de oppositiepartijen CDA, VVD en D’66. Via de oppositiepartijen telt uw stem ook. Ons advies is uw mening en ideeën actief met ze te delen. Op deze manier kunnen we de komende vier jaar samen werken aan een mooie toekomst van Eemnes.

Jan de Zeeuw,

DorpsBelang Eemnes

Related posts