Buurtbarbeque van Eijdenplantsoen

Op zaterdag 19 mei was het zover in de zuidpolder, er was een buurtbarbeque voor een gedeelte  van het van Eijdenplantsoen en de tegenovergelegen woningen aan de Dopsingel. Ongeveer een jaar geleden kregen de bewoners de sleutel van de woning en dat mocht gevierd worden. Ook was het een goed moment om (alsnog of weer) kennis te maken met elkaar. De organisatie had aan alle leeftijden gedacht. Voor de kinderen was er een springkussen, glijbaan en natuurlijk patat! Voor de rest was er een goed verzorgde barbeque met een heus dessert. Nadat alle kinderen op bed lagen was er de mogelijkheid om rond het vuur de gezelligheid op te zoeken. Tot in de late uurtjes werd er onder het genot van sterke verhalen, mashmallows en een goede buurman als DJ, genoten van de avond met elkaar. Sommigen waagden zich nog aan een heuse karaoke en er moest nog hout bijgehaald worden vanwege het daverende succes. Kortom, het was een ontzettend geslaagde avond, wie weet is hier een nieuwe jaarlijkse traditie ontstaan.

Related posts