EEMLAND OPEN JEUGD TOERNOOI TV EEMNES 2018

Maandag 18 juni tot en met zondag 24 juni

Dit jaar organiseert TV Eemnes het geweldige Eemland Open Jeugd Toernooi. Het is alweer de zevende keer dat we dit geweldig leuke tennistoernooi organiseren! Het Eemland Open Jeugd toernooi 2018 bij TV Eemnes zal gespeeld worden van maandag 18 tot zondag 24 juni. Na weken van plannen en organiseren is het ons weer gelukt er weer een toptoernooi van te maken, en we zijn ontzettend blij dat Grandcafé Eemland na het grote succes van vorig jaar nu de hoofdsponsor van ons toernooi is.

Je kunt je inschrijven voor de categorie Rood en Oranje (woensdagmiddag 21 juni) en uiteraard zijn er weer diverse categorieën in Groen en Geel vertegenwoordigd (t/m 12, t/m 14, en t/m 17 jaar). Je kunt je opgeven voor een enkel, maar je kunt ook dubbelen of mixen. Naast alle wedstrijden zijn er diverse andere activiteiten georganiseerd. De inschrijving is reeds geopend. Wacht er niet te lang mee, het toernooi is zo gewild dat we snel vol zitten! Ga naar toernooi.nl om je (alleen en/of met een partner) in de schrijven.

Zondag 24 juni worden de finalewedstrijden gespeeld. Naast de gezellige sfeer op ons park zijn deze wedstrijden vaak nagelbijtend spannend, dus kom het zelf ervaren en kom de finalisten aanmoedigen! In ons prachtige clubhuis hebben we leuke mensen achter de bar die zorgen voor de nodige drankjes en versnaperingen tijdens het gehele toernooi. Samen met jullie willen we er weer een heel gezellig en sportief toernooi van maken en we wensen iedereen, namens de jeugdraad en de open toernooi commissie, een heel fijn toernooi toe. Tot ziens op ons Eemland Open Jeugd Toernooi 2018!

Related posts