Ik kom voor mijzelf op

Is jouw kind onzeker? Zie jij dat je kind niet voor zichzelf durft op te komen? Of zie jij dat je kind thuis een heel vrolijk is, maar op school heel verlegen is? En opmerkingen krijgt als ‘mama, ik durf het niet te vragen! Ik weet het niet of hij plaagt mij.’

Hoe kan je zelf jouw kind helpen om weerbaarder te worden en wat zijn nu handige manieren om jouw kind zich wat sterker te laten voelen? Zodat hij of zij echt eens op een goede manier voor zichzelf op gaat komen. Weerbaarheid en zelfvertrouwen hebben hierin met elkaar te maken. Maar hoe ga je dit nu aanpakken? Wat hoort bij welke leeftijdsfase? Wat is normaal gedrag?

Marloes Buurman van Praktijk Kids Connect is pedagoog en moeder van twee zoons (4 en 2 jaar). Zij zal tijdens deze ouderavond van Stichting BELhamels alles vertellen over weerbaarheid en opvoeding van het jonge kind (3 tot 12 jaar). Je krijgt inspiratie, tips en tools mee.

Wanneer: Woensdag 6 juni 2018 van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30)
Waar: BELhamels, Aartseveen 72 in Eemnes
Aanmelden kan via info@stichingbelhamels.nl

Related posts