Schilderlessen en schilderfeestjes!

Vanaf vrijdag 8 juni kunnen kinderen vanaf groep 3 weer schilderlessen volgen in de Hobbitstee op vrijdagmiddag 15.10 uur tot 16.30 uur. De lessen worden gegeven door Lisette Schaapherder van Lisetteschildert.nl. Bij mooi wordt er buiten geschilderd. Aan bod komen diverse teken en schildertechnieken en we werken wekelijks met een ander thema. Kosten zijn 39,-  voor zes lessen (6,50 euro per les inclusief materiaal, schildersdoekjes en limonade met een koekje).

Kijk voor meer informatie op www.lisetteschildert.nl en of meld je aan per mail naar lisetteschaapherder@hotmail.nl ( graag met de leeftijd en naam van het kind)

Schilderfeestjes en -workshops voor kinderen en volwassenen
Wil je graag eens een schilderworkshop volgen? Dat kan voor groepen van minimaal acht en maximaal tien personen. Leuk voor een kinderfeestje of familiedag. Er zijn verschillende workshops zoals ‘dieren schilderen’, ‘zelfportretten’ en ‘schilderen in de natuur’. Kijk voor de mogelijkheden en prijzen op www.lisetteschildert.nl

Related posts