25 jarig jubileum Business Club Eemnes

25 jaar geleden heeft een groep ondernemers Business Club Eemnes kortweg BCE opgericht. Doel van de oprichters was om een club op te richten waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten in informele sfeer en met elkaar kunnen praten over tal van onderwerpen. Tijdens de bijeenkomsten kunnen de leden hun collega ondernemers door bedrijfspresentaties of een bedrijfsbezoek vertellen over hun bedrijf. Daarnaast worden ook sprekers uitgenodigd die voor de leden interessante en/of actuele onderwerpen behandelen.

BCE staat kortom garant voor onderlinge contacten, samenwerking, kennisoverdracht en delen van netwerken, en dat veelal onder het genot van een hapje en drankje.

De ledenlijst van BCE is heel divers. Leden zijn bijvoorbeeld makelaar, drukker, accountant, interim manager maar ook een ondernemer in Eemnes met een bedrijf buiten het dorp. Een perfecte manier

om collega ondernemers te ontmoeten.

Naast de eigen bijeenkomsten heeft BCE een goede samenwerking met OKE, gezamenlijk is er elk kwartaal een overleg met het college van B&W.

Jaarlijks wordt ook een activiteit met partners georganiseerd en 1 juni is het jubileum op uitgebreide wijze gevierd met een cabriotocht met klassieke VW kevers cabrio. Een imposante rij Kevers vertrok vanuit Eemnes voor een puzzelrit richting Zoelen waar het jubileumdiner gegeven werd waarna iedereen met touringcar weer richting Eemnes gebracht werd.

Interesse in lidmaatschap van BCE?  een mail naar redactie@rotonde-eemnes.nl is genoeg om vrijblijvend een uitnodiging voor een bijeenkomst te ontvangen.

 

Related posts