de Hilt juni – juli – augustus 2018

Open Eemnesser volleybal kampioenschap 2018
Het volleybaltoernooi  (ook dit jaar gesponsord door R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf BV) is inmiddels in volle gang. Elf teams strijden voor de Frans Schinkel wisseltrofee.  De resterende speelavonden zijn donderdag 14 juni en donderdag 21 juni. De finaleavond is op vrijdag 29 juni vanaf 20.00 uur waarbij Miro Entertainment voor extra gezelligheid zal zorgen.

Ladies Night opnieuw zeer succesvol
Donderdag 17 mei vond de tweede editie van de Ladies Night in De Hilt plaats. Na het succes van de eerste editie was de tweede editie groter van opzet en waren er ca. 30 bedrijven aanwezig. De avond is door ruim 250 dames bezocht. Vanwege de hoge opkomst en vele positieve reacties zal dit najaar opnieuw een Ladies Night worden georganiseerd door De Hilt. De datum volgt nog.

 

30 en 31 augustus: Kinderzomerspektakeldagen in en rond De Hilt
ok dit jaar organiseert De Hilt de kinderzomerspektakeldagen. Traditie getrouw op de laatste twee dagen van de zomervakantie; donderdag 30 en vrijdag 31 augustus. Noteer deze dagen thuis vast op de kalender! Begin juli valt de uitgebreide folder met informatie in de brievenbus.

Related posts