‘Het Landje’ in EEMNES

In de luwte van de Wakkerendijk gelegen aan fietspad ‘het Wilgenpad’, is de privétuin ‘Het Landje’ ontstaan. Ooit begonnen als hobby maar uitgebreid naar een paradijselijke oase. 6000m2. Voormalig boeren grasland waar tot 1987 de koeien vrolijk graasden, is in 10 jaar tijd het weiland omgetoverd naar een prachtige landschappelijke tuin, die geheel omzoomd is door bospaden. Tussen verschillende bomen, heesters en coniferen zijn zitjes geplaatst van waaruit men in alle rust kan genieten van weelderige bordes boordevol met bloeiende planten. Opvallend zijn de verschillende watervallen en stroompjes die op een speelse manier zijn aangelegd en de tuin een levendig karakter geven.  Een bezoek aan deze tuin is zeer de moeite waard.

De Activiteiten Commissie heeft besloten om op donderdag 12 juli 2018 om 14.00 uur Het Landje te bezoeken. Entree: € 4.- per persoon. Dit is inclusief 1 consumptie met een plak cake. Verzamelen: aldaar. Alsook afrekenen. Graag berichten vóór dinsdag 10 juli 2018 of u kan komen aan: Marijcke Beel. Plantsoen 9 3755 HH Eemnes. Tel. 035-5313290. Graag tot ziens.

 

Namens de:

De Activiteiten Commissie:

Marijcke Beel

Related posts