Sjakie en de Chocoladefabriek: een verrukkelijk dansverhaal

Een arm, maar gelukkig meisje, een vreemde fabrieksdirecteur, vier andere gelukkige kinderen en heel veel snoep. Dit zijn de ingrediënten voor de nieuwste dansvoorstelling van de Danscompagnie. Beleef op zaterdag 16 juni 2018 het zoete verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek en ontdek een mix van dansstijlen op één podium.

Onder leiding van Jamie-Dee van den Oudenrijn presenteert Danscompagnie uit Eemnes op zaterdag 16 juni haar tweede grote dansproductie. De voorstelling wordt gedanst door 34 dansers in de leeftijd van 4 t/m 35 jaar. Het dansverhaal gaat over het meisje Sjakie. Op een dag vindt zij een Gouden Toegangskaart in een reep chocola. Haar grootste wens komt hiermee uit: zij wint een rondleiding door de geheimzinnige chocoladefabriek van mevrouw Willie Wonka. Samen met Cassy, Veruca, Violet en Jorien gaat Sjakie op ontdekking in de verrukkelijke wereld van chocola, zuurtjes, drop en nog veel meer lekkers. Maar niet alles is zo zoet als het lijkt…

De dansvoorstelling vindt plaats in de Hilt. Voor die dag zal de grote sporthal omgebouwd worden tot een grote theaterzaal. De voorstelling is geschikt voor het hele gezin. Na het grote succes van vorig jaar is de middagvoorstelling (van 15:30 tot 16:45) van deze editie al bijna uitverkocht, maar voor de avondvoorstelling (van 18:30 tot 19:45) zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Kaarten kosten €9,00 per stuk en zijn te bestellen via www.danscompagnie.nl of zijn op de voorstellingsdag te koop aan de deur.

Related posts