Tweede Goois Openluchttheater Festival

Na een succesvolle première in 2017 zal op zondag 3 juni het tweede Goois Openluchttheater Festival worden georganiseerd! Tussen 12.00 en 17u is men welkom om te genieten van voostellingen en divers theater. Een vrolijke middag voor het hele gezin!

 

Programma

Muziek mag er niet natuurlijk ontbreken: de mensen van Wijs! Muziektheater waren al eens eerder in het openluchttheater van Eemnes en met de voorstelling ‘Rok en Bloes’ brengen ze een muzikaal feestje met een schatkist vol bekende en miskende instrumenten. Verder is er ook nog een voorstelling in twee delen van toneelgroep Hartstocht “Het lelijke Jonge Deentje “ over het leven van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen.

Tijdens het omwisselen van de decors is er o.a een speurtocht en een dromenparasol van het Hertatouille Theater uit Utrecht. Er zijn hapjes en drankjes voor een complete middag uit.

Regen

Ook bij regen gaat het Goois Openluchttheater Festival gewoon door, er wordt dan een alternatief programma geboden op ook een bijzondere plek.

Op de Facebookpagina en de website www.gooisopenluchttheater.nl is het volledige programma en de laatste informatie te vinden.

Datum, locatie en tijd

Het Goois Openluchttheater ligt aan de Heidelaan in Eemnes, maar dichtbij Hilversum en Baarn, namelijk tussen Anna’s hoeve en Hotel de Witte Bergen.

Het terrein gaat zondag 3 juni om 12.00uur open, de eerste voorstelling begint om 12.15u en het programma zal tot uiterlijk 17.00uur duren.

Praktische informatie

Alle kaartjes kosten € 5,- per persoon. Toegang voor kinderen tot 4 jaar is gratis.

Reserveren hoeft niet, maar mag wel!

Vragen en/of reservering maken? Stuur een mailtje naar info@gooisopenluchttheater.nl

Related posts