Vrijdagavond Pulling Eemnes grootser!

Pulling Eemnes gaat dit jaar zijn zesde editie in. Ieder jaar is het doel weer groter uit te pakken dan voorgaande editie, bij deze zesde editie wordt de vrijdagavond groter uitgepakt. Op de vrijdagavond wordt bovenop de caravanrace en quadrace een achteruitrijrace georganiseerd. De meeste deelnemers aan deze wedstrijden zijn uiteraard Eemnessers!

Caravanrace en achteruitrijrace

Na het succes van vorig jaar staat de caravanrace vast voor de vrijdagavond, de achteruitrijrace zal daarom ook zorgen voor een knaller van de bovenste plank. Het belooft wederom een spectaculaire avond te worden. De vrijdagavond is vrij toegankelijk, het terrein gaat dit jaar open om 16:00 uur, we stoppen deze avond om 00:00 uur.

Middag borrel en het avond eten

Doordat het evenement eerder begint is het mogelijk om een groter programma te maken. Om hier op in te spelen is het terrein eerder open zodat iedereen een hapje en een drankje kan nemen voor de start. Er zal een variatie zijn in eten en drinken. De wel bekende vrijdagmiddag borrel die kan je gewoon bij Pulling Eemnes doen.

Internationale Tractor Pulling Vereniging en Pullers Zuid
Op de zaterdag zijn er wederom weer veel sporttrekkers. Na de succesvolle samenwerking vorige edities met ITPV, is besloten om weer sportklasses en ook sportvrachtwagens naar Eemnes te halen. Ook geven de Pullers Zuid hun opgevoerde trekkers met ruim 700 PK’s  de zweep. Natuurlijk zullen alle bekende lokale rijders op de baan te zien zijn, strijdend voor de overwinning.

Feestavonden en kinderhoek
Beide avonden worden afgesloten met een knallend feest, waarbij DJ Melvin die bekent staat voor feest in de tent de muziek verzorgt. Feestavonden bij Pulling Eemnes zitten altijd vol met verrassingen ook nu kan je wat verwachten. Dus twee avonden achter elkaar feest voor iedereen. Zoals al jaren bekent is, is Pulling Eemnes voor jong en oud, en juist voor de kinderen zal er meer en meer te doen zijn. Met een draaimolen, zweefmolen en een minikermis zullen de jongste zich zeker gaan vermaken.

Demonstratie Brandweer Eemnes

De brandweer Eemnes zal zaterdag  de gehele dag diverse demonstraties geven. Zij hopen hiermee nieuwe vrijwilligers te werven. Dus stoere mannen en vrouwen pak deze kans!

Inschrijven                                                                                                                                                                              Wil je zelf nog meedoen of ken je nog mensen uit de buurt die willen mee doen met trekkertrek, achteruitrijrace of caravanrace, maak ze dan attent dat je nu nog kan inschrijven op de website. Wacht dan ook niet te lang, want binnenkort worden de klasses gesloten en kan je niet meer mee doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site www.pullingeemnes.nl, hier vindt u informatie omtrent deelname en om vrijwilliger en/of sponsor te worden.

Noteer vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september met grote letters en onderstreep dit  in uw agenda en kom voor twee dagen vol strijd, power en gezelligheid naar de Te Veenweg Zuid achter het industrieterrein. Het evenement begint op vrijdag om 17:00 uur en eindigt om 00:00 uur en op zaterdag om 10:00 uur en eindigt om 01:00 uur. Via de Rotonde en Facebook zult u in aanloop naar 31 augustus en 1 september regelmatig geïnformeerd worden.

Related posts