De Hilt

30 en 31 augustus: Kinderzomerspektakeldagen in en rond De Hilt
Nog even en dan is het eindelijk zomervakantie! Lekker zwemmen, zonnen, leuke dingen doen en weer lekker bijkomen. En natuurlijk op de kalender thuis donderdag 30 en vrijdag 31 augustus vet omcirkelen; dan vinden de traditionele Eemnesser kinderzomerspektakeldagen weer plaats!

De medewerkers van De Hilt hebben dit jaar samen met de vrijwillige brandweer van Eemnes en de beweegcoaches van Sportief en Gezond BEL weer hele leuke activiteiten bedacht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! Binnenkort valt de folder in de brievenbus met alle informatie over deze dagen. Kaartjes zijn te koop vanaf 9 juli!

 

Zaterdag 8 september: In&Uit Markt

Ook dit jaar organiseert De Hilt de In&Uit Markt. De In&Uit Markt zal plaatsvinden op zaterdag 8 september van 13.00 tot 16.00 uur.

De In&Uit Markt is een podium voor organisaties op het gebied van sport, educatie, kunst en cultuur. Het doel is om mensen kennis te laten maken met het brede aanbod. Voor organisaties is het een goede gelegenheid om jeugd, volwassenen en ouderen voor uw vereniging, stichting of organisatie te interesseren. Of om met gepaste trots te laten zien waar uw organisatie mee bezig is en wat u heeft gerealiseerd of wilt realiseren.

 

Heeft uw interesse om deel te nemen aan de In&Uit Markt? Vul dan het inschrijfformulier op onze website in. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@dehilt.nl

 

Engelse conversatie lessen

Op vrijdagmorgen zijn er conversatie lessen Engels in de Hilt.

Beginners ( met een kleine kennis van de Engelse taal)     8.30 – 10.00

Gevorderden    10.00 – 11.30 Leerboeken ‘Life’ National Geographic uitgave voorjaar 2018 Elementary en Pre-Intermediate. Voor beginners leren wij naast dit boek basis Engels nodig voor een goed gesprek en op vakantie. Voor de gevorderden maken wij naast het boek gebruik van You Tube, leren wij conversaties, nodig wanneer wij op vakantie zijn en stellen onderwerpen ter discussie die actueel zijn.

Aan het eind van dit studiejaar gaan wij op reis naar Engeland en komen in gastgezinnen waar wij het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Deze reis is geheel verzorgd met excursies overdag.

Start cursus:      21 september

Kosten:                               25 lessen 1½ uur €165,-

Aanmelden:      Mevr. Tineke de Kort

035-5313296 / 06-51080189

vantoldekort@gmail.com

Meer informatie:            In&Uit Markt bij De Hilt op 8 september

Related posts