Engelse topklasse in Eemnes

Na succesvolle zangdagen met componisten van wereldniveau als John Rutter en Bob Chilcott, komt nu ook Philip Stopford voor Muziekcentrum Paul Snoek in Eemnes een zangdag verzorgen.

Op zaterdag 7 juli is er van 13.30 uur tot 16.30 uur in de Nicolaaskerk aan de Wakkerendijk 58, naast het Koorhuys, een unieke kans om te zingen onder de bezielende leiding van deze boeiende dirigent: Het samengestelde koor zingt eigen composities van Stopford, voorzien van de nodige achtergronden en tips en tricks van de componist zelf. Iedereen kan meedoen, maar koorervaring is prettig gezien het hoge studeertempo van deze middag. Aanmelden kan op www.paulsnoek.nl

Philip Stopford is een componist van veel bekende hedendaagse koorstukken. Zijn schrijfstijl wordt regelmatig vergeleken met het werk van John Rutter, bijzonder fraai en melodieus. Stopford is ook een gevierd en veelgevraagd koordirigent met wortels in de Engelse kathedrale tradities, momenteel is hij werkzaam in New York.

Related posts