Spreker en zanger Gendro Schijf in de Evangelische Gemeente Eemnes

Op zondag 8 juli is spreker en zanger Gendro Schijf te gast in de Evangelische Gemeente Eemnes. Gendro verzorgt spreekbeurten door het hele land. Het thema waar hij over spreekt dit jaar, gaat over ons eigen hart en het hart van onze Vader. “Mijn diepste wens en missie is dat wij als kerken en gemeentes in Nederland het kloppend hart van God zullen zijn. Lokaal, groot of klein, die mensen buiten de kerk aantrekt en met open armen gaat ontvangen. Maar ook de onzichtbare mensen, die jaren binnen de kerk verblijven, weer bij Jezus te brengen. De woorden: jij bent gezien, jij hoort erbij! Dat moeten de mensen horen!”

Gendro (1976) is bekend van o.a. het KRO-NCRV-programma Spoorloos. In 2008 heeft hij met behulp van dit programma zijn biologische ouders teruggevonden. Onlangs is deze aflevering verkozen tot het mooiste verhaal van de afgelopen 25 jaar Spoorloos.

In februari 2017 was hij te zien in het programma ‘De Verandering’, waar hij vertelt over de zwarte periode in zijn leven. De zoektocht naar zichzelf n.a.v. Spoorloos. Zijn identiteitscrisis. “Ik heb door deze zoektocht ontdekt dat als je echt verandering wilt in je leven, je eerst eerlijk naar jezelf moet kijken. Dat heeft grote invloed op elke stap die je daarna zet. Ik, als geadopteerde, weet uit eigen ervaring welke valkuilen je tegen kunt komen en ben gaan zoeken naar waarden die belangrijk zijn in gezin, relatie, werk en tijd.”

Hij heeft enkele jaren gewerkt als vocalist voor de EO-jongerendag en werkte mee aan diverse tv- en radioprogramma’s. Hij zingt in een band, trad op in Opwekking en Opwekkingsconferenties en nam een eigen CD op. Hij is medeoprichter van FamilyInc, een andere passie (zie www.familyinc.nl)

Van harte welkom in de Evangelische Gemeente Eemnes op zondag 8 juli 10.00 uur in de Hilt.

Related posts