BOERenMARKT in EEMNES

Ook deze maand is er weer veel te zien en te beleven op de Blommenhoeve op Meentweg 37 in Eemnes.

De koppel Gasconne koeien staan op stal en 10 dames zijn in afwachting van hun kalfje, misschien is er dan al wel wat geboren!  Ze mogen bezocht worden.

Ook is er dan weer vers biologisch en puur Gasconne vlees te koop. Ook hebben we de Vitaminetuin als nieuwe standhouder met prachtige seizoensgroenten en fruit van biologische boeren vers van het land.

Natuurlijk ook de zalmrokerij, kaas en zuivel, mooi desembrood van bakker Tetteroo, chocolade, jams en chutneys, eigen imkerhoning, mooie bio wijnen, koken en keuken spullen, sieraden, olijolie, aloë vera producten enz.

Ook zijn er al volop pompoenen en kalebassen om de Herfstsfeer in huis te halen en uit eigen Atelier mooie kransen en toeven en terplekke gebonden boeketten.

Oma’s appeltaart wordt weer geserveerd bij de koffie en thee en warme chocomel zal er ook weer zijn. Misschien nog wel lekker buiten op het terras!

Kortom dit wil je niet missen, dus komen tussen 10.00 en 15.00 uur en parkeren kan op eigen terrein en natuurlijk gratis toegang!

de Blommenhoeve

Meentweg 37

3755 PA EEMNES
I  www.deblommenhoeve.nl

info@deblommenhoeve.nl

T 035-5380825

Related posts