`De Hilt september 2018

Nieuwe seizoen weer van start!
De zomervakantie zit er weer op en het nieuwe seizoen in De Hilt is weer van start gegaan.

Dat je in De Hilt prima kunt sporten is algemeen bekend. Maar De Hilt is meer dan sport! Naast onze sportzalen heeft De Hilt ook prima vergader- en cursusruimte maar ook prima ruimte voor uw feest of ander evenement! Neem eens een kijkje op onze site www.dehilt.nl of kom eens langs om de ruimten te bekijken!

 Vrijdag 28 september: Sport en vrijwilligersavond

Ieder jaar organiseert het comité Eemnesser Koeien Trofee in samenwerking met het gemeentebestuur de Sport- en Vrijwilligersavond. Tijdens deze avond, die dit jaar gehouden wordt op vrijdag 28 september worden sporters en vrijwilligers in de schijnwerpers gezet voor hun bijzondere prestatie of maatschappelijke bijdrage. U bent deze avond van harte welkom in de Theaterzaal van De Hilt.

Iedere eerste dinsdag van de maand: Bingo 50+
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Dinsdag 2 oktober bent u van harte welkom. Deelname bedraagt € 3,00.

Kinderpartijtjes in De Hilt
Geen idee wat te doen voor een geslaagd kinderpartijtje? Wat dacht u van een sportief-, creatief- of kookpartijtje in De Hilt? Vanaf € 8,50 per persoon (inclusief eten en drinken) kunt u bij ons terecht! Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden eens op onze site, www.dehilt.nl

Donderdag 20 september: Rondje Cultuur
Heeft u al eens een Rondje Cultuur bijgewoond? Een avondje Rondje Cultuur is een avontuur op zich; elke keer weer een verrassende wending, betekenisvolle verhalen of vernieuwende inzichten. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens langs! Iedere 3e donderdag van de maand bent u van harte welkom! De zaal is open vanaf 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Related posts