Feestelijke reünie rond het 50 jarig bestaan van Voleem

Voleem heeft zaterdag jl een sportief volleybaltoernooi gehad ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Voleem. Diverse heren-, dames-, jeugdcompetitie en recreatieteams uit de regio hebben dit toernooi – voorafgaand aan de competitie  – gebruikt als generale voor de nieuwe competitieronde die volgende week start. Het was een geslaagd toernooi.

Na de wedstrijden was er vanaf 18.00 uur een reünie voor Voleem leden en ex Voleem leden. Een gezellig weerzien waarbij vele herinneringen opgehaald werden.

Natuurlijk waren er speeches, zo was de heer Frans Muyzers, voorzitter van Regio West van de Nevobo aanwezig om namens de Nevobo een oorkonde vanwege het 50 jarig bestaan van Voleem en een mooie volleybal aan te bieden. En ook de burgemeester Roland van Benthem en wethouder van Sport van Eemnes, Sven Lankreijer gaven acte de presence. De burgemeester heeft in zijn speech onze ere leden in het zonnetje gezet, want wat is een vereniging zonder vrijwilligers, leden die zich inzetten voor de vereniging!

We kunnen wel zeggen dat het mede dankzij de uitstekende organisatie van onze toernooi- en jubileum commissie die aan zoveel details hebben gedacht en deze dag met zoveel zorg hebben voorbereid, een fantastische avond is geworden. Ook dank aan de Hilt voor de gastvrijheid en aan alle sponsoren en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen om deze reünie tot een succes te maken!

Gezien het grote succes, zal volgend jaar in september wederom een openingstoernooi worden georganiseerd, onder de naam van erelid Ton van der Wardt, dat gelijk zal vallen met de opening van het Huis van Eemnes. We kijken ernaar uit!

Related posts