FRIERSDALE-ZONDAG IN HET TEKEN VAN ZONNEPANELEN

Iedereen, die het Zuid-Afrikaanse Friersdale een warm hart toedraagt, wordt uitgenodigd voor de speciale Friersdaleviering in de RK Nicolaaskerk van Eemnes (Wakkerendijk 58) op zondag 7 oktober a.s. om 10.00 uur.

Pater Wijnand van Wegen zal voorgaan in deze viering. Het thema is: “Hartverwarmend”. Dit slaat op het nieuwe project waarvoor tijdens de viering geld zal worden ingezameld. Momenteel is men in Friersdale begonnen met de aanleg van zonnepanelen. Met de opgevangen zonnewarmte gaat men de waterzuiveringsinstallatie laten werken, zodat er voor velen in Friersdale schoon water zal zijn. Een hartverwarmende ontwikkeling!

Tijdens de viering worden beelden getoond van Friersdale en er worden teksten gelezen, geschreven door mensen uit die plaats. Sjaak van Wegen, medewerker van de Denktank Friersdale, heeft onlangs een bezoek gebracht aan Friersdale. Hij zal vertellen over zijn ervaringen. Daarnaast worden twee nieuwe leden van het Stichtingsbestuur voorgesteld: Sandra van Breen en Karin Walraven.

Muzikale medewerking zal worden verleend door het Jongerenkoor Eemnes o.l.v. Edwin Klarenbeek.  Daarnaast zorgt de Djembégroep voor Afrikaanse klanken. Mwajuma Kitano is onlangs verhuisd naar Nigeria. Zij zal er helaas niet zijn en ze heeft de leiding overgedragen aan Abu Swaleh uit Kenia.

Dit is een viering voor iedereen, welke overtuiging je ook hebt! Na afloop is er in De Schoter, naast de kerk, koffie en koek voor alle aanwezigen.

Related posts