fysiotherapiepraktijk Fysio Masters

“Ik heb een geheim, dat ik best wel met de lezers van De Rotonde wil delen”. Aan het woord is Samira Waanders van fysiotherapiepraktijk Fysio Masters in Gezondheidscentrum De Driesten in het centrum van Eemnes.

Kijk, elke fysiotherapeut heeft een diploma op zak. De meesten hebben ook passie voor hun vak en werken hard. Daarnaast is iedere therapeut ingeschreven in het BIG-register. Als zodanig herkenbaar als deskundig. Echter, weet u waar ik achter ben gekomen? Dat ondanks deze BIG-registratie de resultaten van verschillende fysiotherapeuten ver uiteen lopen!

Heeft u ook klachten die niet overgaan ondanks vele behandelingen?

Ik heb mensen gesproken die veel pijn hadden in de rug. Ze vertelden mij dat ze inmiddels al 15 behandelingen hadden gehad zonder resultaat. Ze hadden zo langzamerhand de hoop op herstel al een beetje opgegeven. Dat gaat mij door merg en been. Ik zie mensen niet graag unhappy.

Eerst wist ik het ook niet!

Om eerlijk te zijn wist ik in het begin van mijn carrière ook niet altijd precies wat ik moest doen. Totdat ik in mijn loopbaan bij een fysiotherapiepraktijk werkte die statistieken bijhield per klacht. Ik kreeg dus elke maand te zien na hoeveel behandelingen rugpijn, kniepijn, etc was verholpen. En dat werd dan ook vergeleken per fysiotherapeut. Wow! Toen zag ik dat er collega’s waren die patiënten pas in 9 behandelingen pijnvrij kregen en anderen in slechts 3. Toen viel bij mij het kwartje.

Meten = weten

Met alle toppers heb ik vervolgens gesproken hoe zij dit voor elkaar kregen. Daarna heb ik dezelfde cursussen gedaan! Sindsdien weet ik veel beter hoe ik mensen kan helpen. Nu wordt fysio kwaliteit inzichtelijk gemaakt op zorg reviewplatforms. Op dit moment heeft praktijk Fysio Masters een 9.4 op Zorgkaart en een 9.3 op Qualiview. Beide scores zijn stukken hoger dan de meeste andere praktijken in het Gooi en het landelijke gemiddelde. Ik ben daar trots op. Zulke hoge scores zijn veelzeggend.

Hoe wij het verschil maken

Ons geheim? De behandelingsmethoden die in onze praktijk het verschil maken zijn Mulligan Concept, 4XT en ATM. Veel mensen hebben last van een sporingsprobleem in hun gewrichten. Vergelijk het met een lade die niet soepel loopt. Uw gewrichten bewegen dan door bijvoorbeeld een misstap of vertilling niet meer zo soepel als voorheen. Met de Mulligan methode corrigeert de therapeut uw gewricht langzaam weer terug op zijn plek. Dit leidt vaak tot een snel en blijvend herstel van de gewrichtsfunctie.

Kom het zelf ervaren!

Niet alles is te genezen, maar je kan er wél wat aan doen. Neem gerust contact met ons op via info@fysiomasters.nl of via 06-10343160. Er weten al veel van onze vaste patiënten de weg naar Fysio Masters te vinden en u bent ook van harte welkom!

Related posts