Het jaarlijks terugkerend Society Charity Netwerk Event: Gooische Koetsentocht

Laren, augustus 2018.  Het Gooi beleeft op woensdag 26 september 2018 een bijzondere tweede editie van het Society Charity Netwerk Event:

De Gooische Koetsentocht

Een lint van klassieke koetsen zal die dag langs de mooiste plekken van Het Gooi kronkelen met aan boord een gemêleerd gezelschap van mensen uit het bedrijfsleven, cultuur en horeca, waaronder een aantal BN’ers.

“Op de Gooische Tour” zoals deze Tour is gedoopt, voert langs de mooiste plekjes door hei, wei en bos in Het Gooi. Tijdens verschillende stops worden de deelnemers verrast op culinaire en culturele hoogstandjes. Opzet is om ondernemers in de regio zoveel mogelijk bij de Koetsentocht te betrekken.

“Het Gooi is een van de mooiste streken van Nederland. Wat is er leuker dan de mooiste plekjes per klassieke koets te bezoeken?” aldus initiatiefneemster, tandarts en onderneemster Eva Müller. “Het is een jaarlijks terugkerend evenement. Na de eerste zeer succesvolle editie en het enthousiasme van de deelnemers wordt er momenteel hard gewerkt om er een tweede spectaculaire versie van te maken. Trots dat we ook dit jaar weer met zoveel vrijwilligers de gasten in de watten gaan leggen. Welke plekken we deze keer aandoen houden we graag nog even geheim!”

 

Netwerken, Society en Charity voor het goede doel ‘All You Need Is Health’
De Gooische Koetsentocht is behalve een cultureel en culinair evenement, vooral ook een Netwerk en Charity Event. Doel van de Gooische Koetsentocht is namelijk om geld in te zamelen voor het goede doel ‘All You Need Is Health’. Een organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor de ‘Preventie van degeneratieve welvaartzieken. Müller: “Preventie is een van de mooiste dingen waar gezondheidszorg mee bezig kan zijn. Zeker in deze tijd speelt de preventie een steeds grotere rol binnen onze maatschappij. Iedereen heeft ermee te maken en zeker als je ziet hoeveel mensen slachtoffer worden van degeneratieve welvaartziekten is het in ons aller belang om hier meer aandacht aan te schenken. Hierin willen we meer gaan betekenen. Hiervoor hebben we steun nodig en zullen we het met z’n allen moeten doen. Onze organisatie kan met donaties en giften veel meer onderzoek laten doen en actie ondernemen. De deelnemers van de Gooische Koetsentocht rijden het geld letterlijk bij elkaar. Daarnaast vindt er ook nog een veiling plaats tijdens deze prachtige dag. De voorbereidingen draaien op volle toeren. Inschrijven is nu mogelijk!”

 

Related posts