Huis van Eemnes lanceert nieuwe website

Als partners van het Huis van Eemnes zijn wij – Bibliotheek Gooi en meer en Stichting Huis van Eemnes (voorheen De Hilt)  – verheugd onze compleet nieuwe website te presenteren aan de inwoners van Eemnes: www.huisvaneemnes.nl

Met deze website hebben wij naast onze bestaande accommodaties een jaar voor de officiële opening in september 2019 een platform om ons gezamenlijk te presenteren als het Huis van Eemnes.

We hebben de ambitie met deze site om de gemeenschap van Eemnes continu te informeren over de bouw en de ontwikkelingen en kansen van het Huis van Eemnes.

Op de nieuwe site is recht gedaan aan alles waar het Huis van Eemnes straks voor staat:

Het Huis van Eemnes is dé laagdrempelige ontmoetingsplek van, voor en door alle Eemnessers, waar iedereen straks welkom is voor het deelnemen en actief bijdragen aan georganiseerde en spontane activiteiten op gebied van:

  1. SPORT EN RECREATIE
  2. EDUCATIE
  3. CULTUUR
  4. INFORMATIE EN ADVIES
  5. WELZIJN EN PARTICIPATIE
  6. FACILITAIR EN HORECA

De multifunctionaliteit van het Huis van Eemnes krijgt door het brede aanbod unieke mogelijkheden. Het ontwerp van de site presenteert deze mogelijkheden als geheel, maar ook in de vorm van clusters. Deze hebben daarvoor een herkenbare eigen kleur gekregen. Dit helpt de bezoeker om intuïtief te navigeren naar het onderwerp van keuze, maar nodigt daarnaast ook uit om mee te denken in de ontwikkelfase met de partners van het Huis van Eemnes.

 

Related posts