Prachtige herfstkleuren bij Volksuniversiteit Het Gooi!

Volksuniversiteit Het Gooi start in de Hilt op dinsdag 16 oktober van 20.00 tot 22.30 uur met de workshop bloemschikken. Uiteraard is het thema gekoppeld aan de herfst en maakt u uw eigen kleurrijke bloemstuk in prachtige herfstkleuren  onder leiding van docente Ellen Voorsluis. Ook zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring is deze workshop een aanrader!

U kunt ook genieten van de herfstkleuren tijdens de wandelingen in de regio die vanaf

3 oktober weer van start gaan. Een andere kleurrijke aanrader is de rondleiding in de Regenboogbuurt in Almere, waar onze gids Diana van Diepen u zeker zal verrassen met interessante verhalen en wetenswaardigheden over deze verrassende buurt.

Kijk voor de volledige informatie over deze en andere activiteiten op de website:

www.volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts