Start Theaterkoor Dream Kidz in Brinkhuis

Na de succesvol optredens van Theaterkoor Dream Kidz het afgelopen seizoen in Singer Laren en Spant Bussum,  is het nu weer tijd om te starten met de repetities. Het koor gaat zich voorbereiden op diverse optredens met als hoogtepunt een optreden in het nieuwe Singer op zaterdag 15 juni 2019! Wie zin heeft om te zingen en op te treden te gek vindt kan zich aanmelden.

Theaterkoor Dream Kidz is voor kinderen uit groep 4 t/m 7 van de basisschool. Het koor repeteert op vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.15 uur in de Orange zaal van het Brinkhuis in Laren. Dream Kidz staat onder leiding van dirigent en docent Nico Schimmel en zingt populair (musical) repertoire.  Naast zang wordt er gewerkt aan expressie, spel en beweging. Voor nieuwe deelnemers zijn er 3 proeflessen.

Meer informatie en aanmelden via info@degooischemuziekschool.nl of bel 035-6936596

Related posts