Uitreiking eerste Eemsnoer Award en de winnaar is……

Vrijdag 21 september 2018 is tijdens een speciale vaartocht op de Eem de Eemsnoer Award van 2018 uitgereikt aan de Fietsboot Eemlijn. De Eemsnoer Award zal vanaf nu jaarlijks worden uitgereikt aan de persoon of organisatie die in de brede zin van het woord van grote waarde is voor de verbinding van de organisaties en plaatsen die aan de Eem liggen.

Indien u iemand of een organisatie weet die hiervoor in aanmerking komt dan kunt u dit opgeven aan www.eemsnoer.nl

De fietsboot is een bijzondere attractie in het Eemgebied en de boot vaart tussen Amersfoort en beurtelings Huizen en Spakenburg. De fietsboot van de Eemlijn kreeg dit jaar meer dan 10.000 gasten aan boord. Henk te Roller mocht de Eemsnoer award 2018 in ontvangst nemen en vond het prachtig en staat nu te pronken in de Fietsboot. Henk nam dit namens Fietsboot Eemlijn in ontvangst, maar hij is voor de inzet van meer dan 40 vrijwilligers die elke week een dag lang de passagiers op de Fietsboot voorzien van een natje en een droogje, gezelligheid en service. Zij varen nog tot 15 oktober. Volgend jaar start de Fietsboot Eemlijn weer op 15 april. Graag nodigen zij iedereen uit om een keer met hen mee te varen.

De Eemsnoer Award is ontworpen door beeldhouwster Reggie van Berkel, waarbij zij het tweedimensionale logo van Eemsnoer als uitgangspunt heeft genomen om tot deze 3D print van De Eem, de polder en de ondergaande zon te komen.

Related posts