Wie krijgen dit jaar de Eemnesser Koeien Trofee?

Bent u ook zo benieuwd? Kom dan vrijdagavond 28 september aanstaande naar de Sport- en Vrijwilligersavond in De Hilt. Het Comité Eemnesser Koeien Trofee maakt dan bekend welke volwassene en groep dit jaar de felbegeerde trofee gaat winnen.

 In de categorie volwassenen individueel zijn: Ron Flink, Xander van Gastel, Jan Hilhorst, Marianne van der Kolk, Ewoud Kooi, Ben Makker, Mieke van Schaik, Jan Schouten en Ton van der Wardt voorgedragen. In de categorie groepen volwassen zijn dat Basketbalteam M20  2017/2018 en Scouting Maggy Lekeux.

Eén ding hebben de voorgedragen kandidaten gemeen: ze hebben uitzonderlijke prestaties geleverd op maatschappelijk of op sportief gebied. Gezien de kwaliteit van de aanmeldingen dit jaar, was het een hele klus voor het Comité om de winnaars te bepalen.

Vrijdag 28 september beloofd de Sport- en Vrijwilligersavond als vanouds een gezellige avond te worden. Optredens deze avond worden verzorgd door Dijksound en de winnaars van de E Factor 2018 Let’s Jam. Het programma start om 20.00 uur in De Hilt, Hasselaarlaan 1C in Eemnes. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

We hopen u te ontmoeten!

Related posts