Campagne Makelaardij, nieuw en toch vertrouwd

Iedereen in Eemnes kende het makelaarskantoor Wester, Campagne & Van Breemen aan de Wakkerendijk 32, dat nu verder gaat als Campagne Makelaardij. “Carel van Breemen, waar ik in 1997 begon, is al enkele jaren met pensioen”, legt Bert Campagne uit. “De samenwerking met Joost Wester, die het kantoor in Blaricum leidde, is in goed overleg beëindigd. Hij gaat samenwerken met een ander kantoor in Blaricum . Dus draagt het makelaarskantoor nu nog enkel mijn naam. Maar het is geen éénmanskantoor, want ik heb een enthousiaste jonge collega in Maarten van Dijk”.

Campagne Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) en specialiseert zich in de aan- en verkoop, als mede aan- en verhuur van particulier onroerend goed en bedrijfsmatig onroerend goed. “Ons werkgebied omvat het Gooi, Eemnes, Baarn en Soest en hier bemiddelen wij in de verkoop van eengezinswoningen, appartementen, woonboerderijen, villa’s en landhuizen. Eemnes is echt onze thuismarkt. Ik woon zelf in Eemnes en ik vind het een prachtige gemeente. Het heeft stadsrechten, maar gelukkig toch een dorps karakter. Dat is voor veel mensen die een huis zoeken heel aantrekkelijk. Eemnes heeft veel voorzieningen en het is voor wie elders werkt geweldig centraal gelegen. Het huizenaanbod in Eemnes is ook heel divers. Van een eengezinswoning  tot aan woonboerderijen en alles in een groene omgeving, dus voor eigenlijk elke gegadigde is er wel iets in Eemnes te vinden.

De huidige woningmarkt is goed, maar gelukkig is er hier geen sprake van een overspannen markt, zoals in Amsterdam en Utrecht. Er is dus ook veel belangstelling voor woningen vanuit die steden. Wie besluit zijn woning via ons te verkopen kan rekenen op onze full-service support. We nemen het hele proces uit handen, zoals een professionele fotoreportage en het vervaardigen van een digitale verkoopbrochure, het inmeten en natuurlijk het delen via intranet met onze Gooise collega’s. Daarnaast zijn onze eigen website en Funda vanzelfsprekend belangrijke instrumenten en schakelen wij ook sociale media met veel succes in. Voor ons is het contact met de klant heel belangrijk. Iedere opdracht vereist maatwerk en dat leveren wij dan ook graag. Bezichtigingen regelen wij ook op flexibele tijden en dus niet alleen tijdens kantooruren. Die persoonlijke aanpak scoort blijkens de hoge score (een hele dikke 9!) die wij krijgen van onze kopers èn verkopers op de Funda-website Tevreden klanten zijn onze beste reclame!” zegt Bert Campagne bij het afscheid. Voor meer informatie: www.campagnemakelaardij.nl

Related posts