De Hilt – Het dansseizoen is van start

Deze maand is bij de OSO Stijldansclub het dansseizoen feestelijk geopend op de vaste locatie, de theaterzaal van De Hilt.
Elke vrijdag avond tot en met 5 april wordt er onder enthousiaste en deskundige leiding met veel gezelligheid en geduld lesgegeven in ballroom en Latin dansen. Van elegante Engelse Wals tot pittige Jive, voor beginners tot en met gevorderden.

Iedereen is welkom om op de vrijdagavond aan te sluiten en zelf de ontspannen, gezellige sfeer te ervaren.

‘Je bent nooit te oud om de leren dansen en al helemaal niet om te genieten! Zit u deze eerste dans liever uit of staat u direct te swingen op de dansvloer? De keuze is aan u en iedereen is welkom. Het draait om de ontspanning en het plezier van het (leren) dansen.’

De OSO Stijldansclub, opgericht op 3 januari 2011, is een zelfstandige voortzetting van de dansclub die deel uitmaakte van de “Omroep Sport- en Ontspanningsvereniging”.
Lees meer op www.osostijldansclub.nl

Related posts