Deep Scrub

Deo et Arti verzorgt een verrassende avond met zowel de komisch/tragische eenakter “Deep Scrub” van Robbert Jan Proos, regie Angelique Scherpenzeel als  Improvisatietoneel met en voor het publiek, regie Marcoen Hopstaken.

 

De komische eenakter “Deep Scrub” speelt zich af in een beautyfarm waar 2 vrouwen zich laten verwennen. Alhoewel zij tegen wil en dank met elkaar verbonden zijn, proberen ze er het beste van te maken. Maar als dan bij toeval een oude bekende opduikt, wordt de sfeer steeds grimmiger…..

Spel: Annemiek Dombroek, Elyse Fakkeldij en Linda Halsema.

De 2e helft van de avond is er “Improvisatietoneel” onder leiding van Marcoen Hopstaken. Actuele en relationele dilemma’s, aangedragen door het publiek, worden in een improvisatieopdracht gegoten door de regisseur. De acteurs van Deo et Arti werken vervolgens met elkaar de scènes uit, onvoorbereid. Dit leidt tot interessante en hilarische situaties.

Te zien op 2,3, 9 en 10 november 2018 in theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes.

Kaarten zijn te bestellen via www.hasselbak.nl of telefonisch 06-43866771.

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 12,50

 

 

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

 

Foto’s repetitie: Thijs Ruisendaal

Related posts