Nieuw bedrijf in Eemnes: Woke Up Like This

 

“Ik wil niet dat mensen bij een eerste indruk denken: ‘wat heeft zij allemaal op haar gezicht gesmeerd, al die make-up!’. Als visagiste is mijn persoonlijke doel om te allen tijde de persoonlijkheid van de klant voorrang te geven, niet de make-up. De perfecte huid, de sprankelende ogen en de stralende en frisse uitstraling; die moeten je opvallen!”

Sinds begin juli is Milan Pit -woonachtig in Eemnes- ondernemer, zij startte haar visagiebedrijf: Woke Up Like This Visagie na jaren in de media gewerkt te hebben. Make-up was al jaren een interesse en hobby, maar nu was er ook de ruimte en tijd om de oude liefde op te pakken. Ze ging in de leer bij haar- en make-up artist Cindy Mantel (o.a. al sinds jaar en dag voor tijdschrift ELLE werkzaam) en vond haar nieuwe missie: natuurlijke schoonheid accentueren en naar boven brengen, met een speciaal oog voor de huid(verzorging). Je schildert namelijk ook lekkerder op een mooi canvas!

Als we haar vragen naar haar beste advies zegt ze: “geloof niet klakkeloos alles wat (dure) merken je op een potje of tube beloven. Investeer niet in wondercrèmes/make-up, maar in productkennis en ingrediënten. Gezond verstand is letterlijk goud waard! Alleen hierdoor bespaar je al talloze euro’s en gebruik je uiteindelijk veel minder producten, maar met meer plezier én bestandsdelen waarvan je weet dat ze daadwerkelijk iets doen voor je”.

Bij Woke Up Like This Visagie kun je terecht voor allerlei soorten make-up looks en adviezen daarover. Voor meer informatie: www.wokeuplikethis.nl

Related posts