Palliatief Thuiszorg Nederland

Deze editie aandacht voor een hele speciale dienstverlener: Palliatief Thuiszorg Nederland, dat sinds enkele maanden gevestigd is aan de Bramenberg 9-4 te Eemnes. Oprichters zijn de in Eemnes woonachtige Sabrine van Heusden en de uit Hilversum afkomstige Pieter van Kooten.

We werken beide al jarenlang in de zorgsector en vooral in de palliatieve zorg en weten daarom uit eigen ervaring hoe belangrijk de juiste zorg voor een cliënt kan zijn. Palliatie betekent verzachtend en het moet het leven van mensen met een ongeneesbare ziekte zo dragelijk mogelijk maken. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun dierbaren. Dat kan je alleen maar bereiken door je hier 100% voor in te zetten en dat te doen met de juiste instelling. We zagen vaak in de praktijk dat het anders en vooral beter kon, maar ook dat het door organisatorische en ambtelijke redenen niet optimaal werd uitgevoerd”, zegt Pieter van Kooten. “Sabrine en ik besloten dat het anders moest en kon en daarom hebben we Palliatief Thuiszorg Nederland opgericht. Inmiddels hebben we een compleet team gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers om ons heen verzameld. Allemaal hele gemotiveerde mensen met meerjarige ervaring, die net als wij het hoogst bereikbare resultaat voor onze cliënten nastreven. Vanzelfsprekend is iedere medewerker volledig gescreend qua diplomering en scholingen. De medewerkers hebben de bijscholing palliatieve zorg doorlopen. Palliatief Thuiszorg Nederland levert een uitgebreid pakketdiensten aan waardoor maatwerk mogelijk is en aan de hand van de ontwikkeling van het ziekteproces en de zorgvraag de ondersteuning van patiënt en omgeving tussentijds kan worden aangepast. Wij leveren alle soorten thuiszorg zoals verzorging, verpleging, begeleiding en alle verpleegtechnische handelingen.

Voor de palliatieve zorg leveren wij nachtzorg, zoals slaap en waakdiensten, 24 uurs zorg voor cliënten die intensieve zorg nodig hebben. Alternatief is 12-uurs zorg of blokzorg van 4 en 8 uur.

Ook kunnen wij particuliere zorg leveren. Nadat ons een zorgvraag bereikt, volgt er een kennismakingsgesprek. Na inventarisatie van de zorgvraag selecteren we altijd een vast team van professionals kijkende naar ervaringen en persoonlijkheid zodat de verbinding en klik optimaal zal zijn tussen het team en de cliënt. Er volgt een weekplanning zodat men weet wie er wanneer komt. Voor elke cliënt is er altijd een vast aanspreekpunt. Palliatief Thuiszorg Nederland staat voor optimale zorg en toewijding. Iedereen verdient het om op een rustige en waardige wijze afscheid te nemen van het leven. Aan ons om de cliënt en zijn of haar naasten zorgzaam en professioneel te ondersteunen”, zegt Sabrine van Heusden tot slot.

Related posts