SV Eemnes gestart met VoetbalTV

Vanaf half oktober is SV Eemnes als een van de eerste clubs in onze regio aangesloten bij VoetbalTV. SV Eemnes is één van de 48 trotse amateurvoetbalclubs die nu met VoetbalTV aan de slag is gegaan.

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal, beschikbaar voor alle clubs, spelers en fans. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van vele tienduizenden wedstrijden in het amateurvoetbal. Zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV benut kansen in technologie om voetballers nog meer uit het voetbal en alles eromheen te laten halen. Alle voetbalmomenten zijn immers belangrijk en verdienen een eigen podium en publiek! VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network.

Bij de SV Eemnes is de afgelopen tijd hard gewerkt om de club klaar te stomen voor de digitale toekomst. Het bestuur van SV Eemnes heeft naast de introductie van VoetbalTV de gehele communicatie met haar leden, ouders en betrokkenen sponsoren gedigitaliseerd.

Op deze manier kunnen wij nog directer met iedereen communiceren. Wij verwachten als bestuur van onze vereniging veel van VoetbalTV. Door middel van de voetbalanalysetool van voetbalTV verwachten wij ons verder te kunnen ontwikkelen op voetbaltechnische vlak en daarnaast zien wij als groot voordeel dat wij de lokaal betrokken bedrijven een breder podium kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de nieuwe mediatechnieken kunnen wij voor onze sponsoren op een vernieuwende en meer doeltreffende wijze de bedrijven uit de regio zichtbaar maken.

Wij als verenging zien uit naar wederom een nieuwe mijlpaal in onze 71 jarige geschiedenis.

Namens het bestuur SV Eemnes

Bart Nouwens         voorzitter

André Adema          bestuurslid Commercie en Nieuwe Media

Related posts